Haagse Topsportvereniging Koryo naar wereldkampioenschappen taekwondo voor cadetten.

Van 24 tot en met 27 juli 2014 vinden in Bakoe-Azerbeidzjan de wereldkampioenschappen Olympisch taekwondo voor cadetten plaats. Er doen 600 spelers mee aan dit evenement waar de beste spelers uit de hele wereld strijden om de wereldtitel. Het is de eerste keer dat een WK wordt georganiseerd voor deze leeftijdsklasse. De cadettenklasse is de leeftijdsklasse tussen de 12 en 15 jaar.

Van topsportvereniging Taekwondo Koryo Den Haag gaan 2 talenten Nederland vertegenwoordigen op de wereldkampioenschappen. Ahmet Baris en Raushen Hohmarow zijn op basis van onder meer diverse internationale titeltoernooien geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen. Ahmet Baris mag op donderdag 24 juli de spits afbijten in de klasse -37 kilogram. Op vrijdag 25 juli start Raushen Hohmarow in de klasse -41 kilogram.

Als coach voor Nederland gaat de trainer van Koryo Den Haag, Manni Zareei mee. In totaal reist het vertegenwoordigende Nederlandse team met 3 spelers en 2 coaches naar Azerbeidzjan.

Plaats een reactie

Translate »