Grootmeester Jafar Zareei wint Oeuvreprijs 2014!

Grootmeester Jafar Zareei wint Oeuvreprijs 2014! Grandmaster Jafar Zareei wins the lifetime achievement award 2014!
De prijswinnaars van het Haags Sportgala 2014.
Het AFAS Circustheater was op maandag 26 januari het toneel voor alle Haagse kampioenen van 2014. Alle Nederlands, Europees, wereld en Olympisch kampioenen werden in het zonnetje gezet. Ook werden de sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent, sportcoach en de winnaar van de oeuvreprijs 2014 bekend gemaakt. Kortom: een mooi feestje. Aan het einde van het programma werd een prachtig filmpje getoond (zie link hieronder) van onze eigen grootmeester Jafar Zareei. De kersverse wethouder Baldewsingh riep hem na afloop van het filmpje het podium op. Na een heel leuk verhaal van de wethouder kreeg hij onder een daverend applaus van het publiek de oeuvreprijs uitgereikt.

Hij was zichtbaar verrast en blij met deze prijs. Namens iedereen van Taekwondo Koryo: van harte gefeliciteerd met deze prachtige en historische erkenning en prijs. Na opname in de Hall of Fame in 2014, is dit de tweede mooie erkenning voor onze grootmeester.

De prachtige introductiefilm van onze grootmeester

Oeuvreprijs Haagse Sporter 2014 from Eelke Dekker on Vimeo.

Plaats een reactie

Translate »