Haagse Topsportvereniging Taekwondo Koryo Den Haag is wederom de beste van Nederland!

Op zondag 18 januari 2015 werden in het Topsportcentrum in Almere de Nederlandse Kampioenschappen Olympisch sparren voor cadetten, (12-14 jaar), junioren (15-17 jaar) en senioren (18+) gehouden. De NK is alleen voor de hoogste klasse, de A-klasse, rode en zwarte banders. De beste vechters uit het land kwamen bijeen om voor de titel te vechten in de verschillende gewichtsklasses in het olympisch taekwondo.

Het team van Koryo heeft een absolute topresultaat behaald door maar liefst 9 x Goud, 9 x Zilver en 12 x Brons te winnen. Van de 35 deelnemers vielen er maar liefst 30 in de prijzen. Met dit voortreffelijke resultaat werden zij in het teamklassement ook eerste van Nederland! Voor meer informatie en foto’s van de NK en Koryo kunt u www.taekwondo-koryo.nl bezoeken.

De sporters van Koryo hadden hard doorgetraind om zo te kunnen presteren. Het volgende toernooi waar Koryo Den Haag aan deelneemt is op 31 januari in België.

Plaats een reactie

Translate »